Билки от ЕТ Самодива

КОНТАКТ С НАС МОЖЕ ДА УСТАНОВИТЕ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

            • Може да ни посетите в офиса. В такъв случай желателно е предварително да ни уведомите.

            • Позвънете на 0899 072 879 или на 0878 585 679 и споделете здравословния си проблем. Интересуваме се от точната лекарска диагноза, ако такава е поставена, и от подробни сведения за заболяването. От наша страна ще Ви бъдат зададени допълнителни и уточняващи въпроси. Въз основа на цялостния поглед и получените сведения ще бъде препоръчано съответното лечение и изготвена билкова комбинация (билков комплекс), предназначена конкретно за Вашия случай. Билковата комбинация с приложените подробни указания за начина на използване на отделните билкови продукти, които я съставляват, ще бъде изпратена с куриерски услуги с наложен платеж за Ваша сметка на посочения адрес. Необходимо е да предоставите и телефонен номер. При получаването на колета се заплащат цената на колетната пратка и транспортните разходи.

            • Горепосочените данни може да ни ги съобщите и по електронен път, като ни изпратите писмо на e-mail: office@samodiva-bg.com или на e-mail: bilkolechenie@abv.bg и евентуално направите поръчка за билкова комбинация. В такъв случай също се предоставя адрес за изпращане и съответния телефонен номер. Ако са необходими допълнителни въпроси от наша страна, ние ще Ви ги зададем по електронната поща или директно ще се свържем с Вас по телефона.

            • Разбира се, може да ни изпратите и писмо по пощата.

            • Или да попълните контактната форма по-долу.

Вашето запитване:
Име:
Email:
Попълнете кода:
 

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92