Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 053 - ОРЕХ, ПЕЛИН, КАРАМФИЛ - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК

ОРЕХ, ПЕЛИН, КАРАМФИЛ - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК    Трайност: 2 год.    Количество:     Цена: 56 лв.

     бр  

Съдържание: ♦ Свръхсилна тинктура от орех (Juglans regia): представлява едно от най-мощните естествени средства, помагащи в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Много ефикасно действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи;
♦ Карамфил (Caryophyllos aromaticum): мощен антидиоксант с антисептично действие;
♦ Сладък пелин (Artemisia annua); мощен унищожител на микроорганизми, които нарушават обмяната на веществата в организма. Притежава силно противопаразитно действие. Горчивината на пелина стимулира дейността на организма и дарява с прекрасен тонус.

УНИКАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ОРЕХ, ПЕЛИН И КАРАМФИЛ - МОЩЕН ЩИТ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!


Използва се при: Билковата програма на д-р Хулда Кларк е мощно уникално средство за основно изчистване на тялото от токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика на организма и за лечение на широк спектър заболявания: чернодробни, бъбречни, на храносмилателната система, на отделителната система, на дихателната система, ставно-костни заболявания, болки от всякакъв произход, липоми, тумори, състояния след химиотерапия и други. Програмата повлиява и изключително добре при превантивната борба с туморните заболявания.

Замърсеният организъм не може да функционира правилно – той е задръстен от отпадни продукти. Ако организмът не може да се пречисти правилно, в него се натрупват всякакви отровни вещества. Това създава огромна вероятност за увреждания и е предпоставка за различни болести. Пречистването на организма е основен момент в постигането на оптимално здраве, повече енергия, жизненост и повишен имунитет.
Да пречистим основно тялото си с програмата за пълно изчистване на организма! Лесна за изпълнение и изключително ефикасна!

Билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк:
* освобождава организма от натрупаните тежки метали, мазнини, отпадъчни продукти от метаболизма, от кръвоносната и лимфната системи, от тютюнопушенето;
* активира дейността на клетките и тъканите в организма;
* стимулира вегетативната и имунна системи;
* изключително добре действа на храносмилателната, отделителната, дихателната системи и на работата на черния дроб и бъбреците.

Билковата програма търси, намира и атакува първопричината на отделното заболяване.

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

Програмата за пълно изчистване на организма ще ни върне здравето, спокойствието, работоспособността и щастието!

Животът ни без болести – опитайте уникалната билкова програма за основно пречистване на организма!

Нищо друго не може да изчисти основно организма ни освен трите билки, съчетани в едно – орех, пелин и карамфил!


Начин на приготвяне и употреба: ИЗПЪЛНЯВА СЕ СЛЕДНАТА СХЕМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПОСРЕДСТВОМ БИЛКОВАТА ПРОГРАМА :

№1 - СВРЪХСИЛНА ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ (60 мл.)
Веднъж дневно сутрин преди ядене капки тинктура от орех, разтворени в 1/2 чаша вода, се изпиват на глътки по следната схема: 1-ви ден: 1 капка; 2-ри ден: 2 капки; 3-ти ден: 4 капки; 4-ти ден: 5 капки; 5-ти ден: 5 капки; 6-ти ден: 2 кафяни лъжички. След 6-я ден веднъж седмично в определен ден се приемат 2 кафяни лъжички до свършването на тинктурата.

№ 2 - КАПСУЛИ КАРАМФИЛ (80 бр.)
Веднъж на ден на обяд по време на хранене се приемат съответният брой капсули карамфил по следната схема: от 1-ви до 15-я ден включително се приемат по 2 капсули на обяд. След 15-я ден се продължава като в два поредни дни се приемат по 2 капсули веднъж седмично по време на хранене на обяд до свършването им. Да се приема редовно и да се спазва точно дозата! Точната доза лекува, а не превишаването й!

№ 3 - ТИНКТУРА ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН (120 мл.)
Съответният брой кафяни лъжички тинктура от пелин, разтворени в 50 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: от 1-ви до 6-ти ден включително се приема по една чаена лъжичка (≈ 30 капки) само вечер по време на хранене; от 7-мия до 15-я ден включително се приемат по 2 чаени лъжички (≈ 60 капки). След 15-я ден се продължава с 1 чаена лъжичка веднъж седмично в определен ден вечер по време на хранене до свършването на тинктурата. Да се спазва точно дозата за приеманe! Превишаването й може да доведе до нежелателни странични ефекти!

За улеснение, схемата за изпълнението на билковата програма е приложена в табличен вид към комплекта от трите билкови продукта.

Билковите продукти се приемат в продължение на около 10 седмици.


Особености: Да се спазва точно схемата и съответните дози за приемане! Точната доза лекува, а не превишаването й!
Съответните дневни дози от схемата в табличен вид да се зачертават веднага след приемането им!
Предлаганата билкова програма за пълно пречистване на организма е желателно да бъде съчетана с пиенето на билков чай за съответното заболяване или с елексир от кализия, защото кализията помага за по-пълноценното усвояване на билките от организма и засилва тяхното действие.
Програмата не се препоръчва при бременност, при кърмене и за приемане от лица до 18 години!
Препоръчително е прилагането на програмата ДВА ПЪТИ в годината.


Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

Магазин Варна:

гр. Варна
бул. "Владислав Варненчик" 85
Магазин 6 (срещу Мак Драйв)
GSM: 0899109678

Copyright © 2008-2017 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92