Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 053 - ОРЕХ, КАРАМФИЛ, ПЕЛИН - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК

ОРЕХ, КАРАМФИЛ, ПЕЛИН - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК    Трайност: 2 год.    Количество:     Цена: 65 лв.

     бр  

Съдържание: ♦ Зелен орех (Juglans regia): представлява едно от най-мощните естествени средства, помагащи в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Изключително ефикасно действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи;
♦ Карамфил (Caryophyllos aromaticum): мощен антидиоксант с антисептично действие;
♦ Сладък пелин (Artemisia annua): мощен унищожител на микроорганизми, които нарушават обмяната на веществата в организма. Притежава силно противопаразитно действие. Горчивината на пелина стимулира дейността на организма и го дарява с прекрасен тонус.

УНИКАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ОРЕХ, КАРАМФИЛ И ПЕЛИН- МОЩЕН ЩИТ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!

ЦЕНИ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА ОТ ПРОГРАМАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:

1. ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ (50 мл.) - 18 лв.
2. КАПСУЛИ КАРАМФИЛ (80 бр.) - 25 лв.
3. ТИНКТУРА ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН (100 мл.) - 22 лв.

Общо: 65 лв.
Използва се при: Билковата програма на д-р Хулда Кларк е мощно уникално средство за основно изчистване на тялото от токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, заседнали дълбоко в организма, за профилактика и за лечение на широк спектър заболявания: чернодробни, бъбречни, на храносмилателната система, на отделителната система, на дихателната система, ставно-костни заболявания, болки от всякакъв произход, липоми, тумори, състояния след химиотерапия и други. Програмата повлиява и изключително добре при превантивната борба с туморните заболявания.

Замърсеният организъм не е в състояние да функционира правилно – той е задръстен от отпадни продукти. Ако организмът не може да се пречисти правилно, в него се натрупват всякакви отровни вещества. Това създава огромна вероятност за увреждания и е предпоставка за различни болести. Пречистването на организма е основен момент в постигането на оптимално здраве, повече енергия, жизненост и повишен имунитет.
Да пречистим основно тялото си с програмата за пълно изчистване на организма! Лесна за изпълнение и изключително ефикасна!

Билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк:
* освобождава организма от натрупаните тежки метали, мазнини, отпадъчни продукти от метаболизма, от кръвоносната и лимфната системи, от тютюнопушенето;
* активира дейността на клетките и тъканите в организма;
* стимулира вегетативната и имунна системи;
* изключително добре действа на храносмилателната, отделителната, дихателната системи и на работата на черния дроб и бъбреците.

Билковата програма търси, намира и атакува първопричината на отделното заболяване.

Изпълняването на билковата програма въвежда организма в режим на постоянна борба с паразитите. Орехът, карамфилът и пелинът, съчетани в едно, премахват паразитите във всеки един стадии от тяхното развитие, укрепват имунната система и предпазват организма от повторната им поява.

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

Програмата за пълно изчистване на организма ще ни върне здравето, спокойствието, работоспособността и щастието!

Животът ни без болести – опитайте уникалната билкова програма за основно пречистване на организма!

Нищо друго не може да изчисти основно организма ни освен трите билки, съчетани в едно – орех, карамфил и пелин!


Начин на приготвяне и употреба: ИЗПЪЛНЯВА СЕ СЛЕДНАТА СХЕМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПОСРЕДСТВОМ БИЛКОВАТА ПРОГРАМА :

№1 - ТИНКТУРА ОТ ОРЕХ (50 мл.)
Веднъж дневно, сутрин преди хранене, съответният брой капки от свръхсилната тинктура от черен орех, разтворени в 50-100 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: 1-ви и 2-ри ден: 5 капки; от 3-ия до 10-ия ден включително: 10 капки; от 11-ия до 15-ия ден включително: 20 капки. На 16-я ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 20 капки през ден (всеки втори ден) сутрин преди хранене до свършването на тинктурата.

№ 2 - КАПСУЛИ КАРАМФИЛ (80 бр.)
От 1-я до 15-ия ден включително на обяд по време на хранене се приемат с вода по 2 капсули карамфил. На 16-ия ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 2 капсули на обяд по време на хранене през ден (всеки втори ден) до свършването на капсулите.

№ 3 - ТИНКТУРА ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН (100 мл.)
Веднъж дневно, само вечер по време на хранене, съответният брой капки от тинктурата от сладък пелин, разтворени в 50-100 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: от 1-вия до 10-ия ден включително: 30 капки; от 11-ия до 15-ия ден включително: 60 капки. На 16-ия ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 60 капки през ден (всеки втори ден) вечер по време на хранене до свършването на тинктурата.

ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА НЕПОНОСИМОСТ, ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ДНЕВНИТЕ ДОЗИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА!

За улеснение, схемата за изпълнението на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк е приложена в табличен вид към комплекта от трите билкови продукта.

Билковата програма на д-р Хулда Кларк се изпълнява в продължение на около два месеца. След този период се изчерпва съдържането на трите билкови продукта.


Особености: Да се спазва точно схемата и съответните дози за приемане! Точната доза лекува, а не превишаването й!
Съответните дневни дози от схемата в табличен вид да се зачертават веднага след приемането им!
Предлаганата билкова програма за пълно пречистване на организма е желателно да бъде съчетана с пиенето на билков чай за съответното заболяване или с елексир от кализия, защото кализията помага за по-пълноценното усвояване на билките от организма, засилва тяхното действие и благоприятно въздейства върху всички органи.
Програмата не се препоръчва при бременност!
Препоръчително е прилагането на програмата ДВА ПЪТИ в годината.Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2019 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92