Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 021 - ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ    Трайност: 2 год.    Количество: 100 мл.    Цена: 22 лв.

     бр  

Съдържание: водно-етилов екстракт от ароматна кализия (CALLISIA FRAGRANS),
БИЛКОВИЯТ ПРОДУКТ Е НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ. НЕ СЪДЪРЖА ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!


Използва се при: АРОМАТНАТА КАЛИЗИЯ (CALLISIA FRAGRANS) е популярно лечебно растение. В стъблото и листата му се съдържат невероятни свойства - да лекува редица заболявания, които съвременната фармацевтична и медицинската наука и практика понякога се оказват безсилни да преборят.
Кализията възвръща здравето, радостта и усмивката на страдащите!
Кализията като мощен имунен щит и растителен биогенен стимулатор подсилва имунната система, и тя от своя страна премахва болестните състояния. Благодарение на рядкото съчетание на биологични активни вещества, кализията помага при множество заболявания и е особено ефективна при лечението на болести на ставите и гръбначния стълб: ревматизъм, артрит, артроза, радикулит. С лековитата кализия много други заболявания ще бъдат забравени завинаги: хемороиди, диабет, язва, гастрит, колити, запек, екземи, псориазис, очни заболявания, бронхиална астма, неврози, депресия, кисти, миома, безплодие и други. От десетилетия руски лечители успешно са лекували и лекуват тумори и рак с кализия.
Нашата досегашна билколечителска практика е доказала, че употребата на ароматната кализия в съчетание с изготвените от нас билкови комбинации за определеното заболяване, води до отлични резултати. Тя помага да се усвоят от организма използваните билки и засилва тяхното действие. Резултатът е успешно справяне с болестта.
В българската народна медицина и фитотерапия кализията досега не е била позната и ние въз основа на опита на руски лечители се постарахме да разработим редица билкови продукти от кализия и да Ви ги предложим: елексири, екстракти, емулсии, мехлеми, балсами.

ОТ ТАЙНСТВЕНАТА, ЛЕКОВИТА И ПРЕКРАСНА КАЛИЗИЯ ОТСТЪПВАТ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!
ОПИТАЙТЕ С КАЛИЗИЯ – ИСТИНСКОТО ЧУДО!


Начин на приготвяне и употреба: Всяка сутрин 20 капки от елексира се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново се продължава приемането и по този начин се редува.
Количеството елексир от ароматна кализия (100 мл.) е за около 8 месеца.


Особености: Да се спазва точно дозата за приемане! Превишаването й може да доведе до нежелателни странични ефекти!

Елексирът от кализия не се препоръчва при бременност, при кърмене и за приемане на лица до 18 години!


Едновременно с приемането на елексира от кализия е желателно да се включи и чай от билкова смес, предназначена за съответното заболяване, защото кализията помага да се усвояват пълноценно от организма използваните билки и засилва тяхното действие.

Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2019 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92