Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 001 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ    Трайност: 2 год.    Количество: 350 гр.    Цена: 67 лв.

     бр  

Съдържание: 1). БИЛКОВА СМЕС ЗА ЧАЙ - 20 лв.;
2). ТИНКТУРА ОТ ГРУДКИ ЗМИЙСКА ХУРКА - 10 лв.;
3). ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ – 13 лв.;
4). БИЛКОВА СМЕС ЗА БАНИ - 14 лв.;
5). БИЛКОВ КРЕМ - 10 лв.

ОБЩО: 67 лв.

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

Използва се при: външни или вътрешни хемороиди, придружени със запек или с разстройство, кървящи или некървящи. Важно условие е точната лекарска диагноза да е хемороиди.

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПО ДОЛУОПИСАНАТА СХЕМА КАТО СЕ ВКЛЮЧАТ ВСИЧКИ КОМПОНЕНТИ НА БИЛКОВАТА КОМБИНАЦИЯ (БИЛКОВИЯ КОМПЛЕКС) И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:

1). НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ И УПОТРЕБА НА БИЛКОВИЯ ЧАЙ:
2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 мл. студена вода. Ври 10 мин. След изстиване се прецежда. Пие се 3 пъти на ден по 80-100 мл. 10 мин. преди ядене на глътки: сутрин, обед и вечер. Останалото количество билков чай се изпива на следващия ден, след което отново се приготвя и се пие по описания начин до свършването на билковата смес от пакета.

2). ПРИЕМАНЕ НА ТИНКТУРИ ОТ ГРУДКИ ЗМИЙСКА ХУРКА - СУТРИН И ВЕЧЕР:
На третия ден от началото на пиенето на билковия чай да започне приемането на тинктура от грудки змийска хурка. Всяка сутрин и вечер по 5 капки от тинктурата се разтварят в 30 мл. вода и се изпиват преди хранене на глътки. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново продължава приемането и по този начин се редува до свършването на тинктурата. Да се спазва точно дозата за приемане! Превишаването й може да доведе до нежелателни странични ефекти!

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ - СУТРИН:
На третия ден от началото на пиенето на билковия чай да започне и приемане на елексир от кализия. Всяка сутрин 20 капки от елексира се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват след тинктурата от грудки змийска хурка преди хранене на глътки. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново започва приемането и по този начин се редува до свършването на елексира. Да се спазва точно дозата за приемане! Превишаването й може да доведе до нежелателни странични ефекти! Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и въздейства благоприятно върху всички органи.

4). ПРАВЕНЕ НА БАНИ:
5 супени лъжици от билковата смес от пакета с надпис на табелата: “ЗА БАНИ” се изсипват в 2 л. студена вода. Ври 5 мин. След изстиване се прецежда. Със затоплена отвара се правят бани в продължение на 30 мин. Баните се правят вечер в седнало положение в леген, след което следва мазане с билковия крем. С приготвеното количество билкова отвара се правят бани в рамките на един ден. Всеки следващ ден се приготвя нова отвара за правене на баните по гореописания начин.

5). МАЗАНЕ С БИЛКОВ КРЕМ ЗА ХЕМОРОИДИ:
Болните участъци (или участък) се намазват с тънък слой от билковия крем сутрин след измиване и подсушаване и вечер - след правене на баните.♦ По време на лечението да не се употребява кисело, люто, солено, пикантни храни и алкохол!
♦ По време на лечението да не се приемат никакви други билки и хапчета, отнасящи се до лечението на хемороидите!
♦ При по-сложни случаи на хемороиди лечението с билковата комбинация (билковия комплекс) задължително трябва да се повтори!

♦ ДА СЕ СПАЗВАТ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ДА СЕ ПИE РЕДОВНО БИЛКОВИЯ ЧАЙ И ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВАТ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й! ПРАВИЛНО ДА СЕ УПОТРЕБЯВАТ И ОСТАНАЛИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТИ!
♦ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО ДА СЕ ПОСЕТИ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ И ДА БЪДЕМ УВЕДОМЕНИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ!


Особености: Билковата комбинация се изготвя според индивидуалните особености на заболяванието, което предполага да бъдем информирани дали хемороидите са със запек или с разстройство, дали са външни или вътрешни, дали са придружени със заболяване на дебелото черво, фистули или фисури. При по-сложни случай, след двуседмичния срок на лечение с билковата комбинация обикновено препоръчваме и допълнителни билкови смеси за пиене, както и други билкови продукти.

Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2019 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92