Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 003 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА МИОМА, МИОМНИ ВЪЗЛИ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА МИОМА, МИОМНИ ВЪЗЛИ    Трайност: 2 год.    Количество: 800 гр.    Цена: 125 лв.

     бр  

Съдържание: Билковият комплекс за лечение на миома (миомни възли) включва:
1. Трите продукта от билковата програма на д-р Хулда Кларк за пълно изчистване на организма: свръхсилна тинктура от орех, капсули карамфил и тинктура от сладък пелин;
2. Основен пакет билкова смес за миома (миомни възли) - (№ 1);
3. Три отделни пакетчета с билки (№ 2, № 3 и № 4);
4. Елексир от кализия;
5. Екстракт от алое.

Билковите продукти от програмата на д-р Хулда Кларк, билковата смес и билките в отделните пакетчета се приемат по схема, която е подробно представена в съпътстващите указания.

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ КОМПОНЕНТИ, ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!


Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:
Лечението започва с включването на трите билкови продукта от програмата на д-р Хулда Кларк. Те се приемат по схема, представена подробно в табличен вид на листа с надпис: “СХЕМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК”.
Веднага след приемането да се зачертава съответната дневна доза в схемата!

2). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
На седмия ден от началото на билковата програма да започне пиенето на билкови отвари по схема. Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “МИОМА, МИОМНИ ВЪЗЛИ – ЗА ПИЕНЕ”) и се употребява до свършването му. Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 10 ЧАСА И В 15 ЧАСА”. Спазват се съответните указания на прикрепените табели за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2, се комбинират като се пият в рамките на деня по указания начин. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – също два пъти: в 10 часа и в 15 часа. След свършването на пакет № 2 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 3. След свършването на пакет № 3 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 4.

Отделните пакети не се смесват!
По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари. Ако няма такъв, пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и отделните пакети с билки (№ 2, № 3 и № 4).

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ И НА ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ:
На десетия ден от началото на билковата програма да започне приемането на елексир от кализия за пиене и на екстракт от алое.
Всяка сутрин 10 капки от елексира от кализия и 10 капки от екстракта от алое се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на елексира от кализия и на екстракта от алое.
Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и благоприятно въздейства върху всички органи.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!


4). ПРИЕМАНЕ НА ПРЕСНИ КОРЕНИ ДЖИНДЖИФИЛ С МЕД:
На шестнадесетия ден от началото на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк да започне приемането на смес от пресни корени джинджифил и мед. Сместа се приготвя по следния начин: 150 гр. пресни корени от джинджифил (исиот) се обелват и настъргват на най-ситното ренде. Смесват се с 0,500 кг. домашен пчелен мед и се объркват добре. Взема се 2-3 пъти дневно по една кафяна лъжичка от сместа. Когато свърши, приготвя се друга смес и по този начин се приема в продължение на 3 месеца. Приготвената смес да се съхранява в хладилник! Пресните корени джинджифил се осигуряват от хранителните вериги.

5). ПРИЕМАНЕ НА СОДА С КЛЕНОВ СИРОП:
На двадесетия ден от началото на билковата програма да започне приемането на сода с кленов сироп. За начина на приготвяне и употреба да се спазват указанията на табелата с надпис: “СОДА С КЛЕНОВ СИРОП“. Необходимо е кленовият сироп да е оригинален канадски. Осигурява се от магазините за здравословно хранене. Трябва да се набави сода без алуминий и глутен.

6). ПРИЕМАНЕ НА КАПСУЛИ С МУМИО:
На двадесет и петия ден от началото на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк да започне приемането приемане на капсули с мумио. Всяка вечер преди лягане се приема с вода по една капсула. Капсулите с мумио се осигуряват от магазините за здравославно хранене.

7). КОНСУМИРАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУКОВО-ПЛОДОВИ СОКОВЕ:
Да се включи всекидневно пиене на пресен зеленчуково-плодов сок, който се приготвя на сокоизстисквачка, като се спазва следната схема:
1 ден – един резен червено салатно цвекло и една ябълка;
2 ден – един резен червено салатно цвекло и морков;
3 ден – един резен червено салатно цвекло и корен целина;
4 ден – един резен червено салатно цвекло и резен зеле;
5 ден - един резен червено салатно цвекло и портокал.
След петия ден се приготвя и пие същия сок, който е бил за първия ден и т. н.
Според сезона плодовете може да се заменят с други. Количеството пресен сок да се разрежда със същото количество минерална вода и да се изпива до обяд. По желание към получения сок може да се прибавя и пресен сок от лимон. Зеленчуково-плодовите сокове да се приемат в продължение поне на месец. При невъзможност да се пият всеки ден, да се приемат поне през ден.


По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари. Ако няма такъв, пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършване на билковата смес от пакет № 1 и пакетите с отделните билки (№ 2, № 3 и № 4).
* СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ПИЙТЕ РЕДОВНО И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
* СЛЕД ИЗМИНАВАНЕ НА ДВА МЕСЕЦА ОТ НАЧАЛОТО НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!Особености: Комплексното билколечение на миома (миомни възли) се осъществява в домашни условия. Билковият комплекс се изготвя индивидуално, което предполага да бъдат зададени допълнителни и уточняващи въпроси за особеностите на заболяването. Важно условие е точната лекарска диагноза да е “миома”.
Билковата комбинация е доказала своята ефективност в продължение на много години. Съставът на билковата смес, дозировката на билките, приготвянето и употребата им е въз основа на опита, който са ни предали отишли си от този свят билколечители от Шуменския регион. Въз основа на постоянните връзки, която сме осъществявали с лекуваните от нас хора и следейки здравословното им състояние, сме доразработвали и подобрявали комплексното билколечение.
Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

Магазин Варна:

гр. Варна
бул. "Владислав Варненчик" 85
Магазин 6 (срещу Мак Драйв)
GSM: 0899109678

Copyright © 2008-2017 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92