Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 013 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА СТРАХОВА НЕВРОЗА

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА СТРАХОВА НЕВРОЗА    Трайност: 2 год.    Количество: 400 гр.    Цена: 45 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация за лечение на страхова невроза включва един основен пакет с билкова смес, две допълнителни пакетчета с отделни билки и елексир от кализия:
1. Пакет № 1 - основен
2. Пакет № 2 - допълнителен
3. Пакет № 3 - допълнителен
4. Елексир от кализия

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ КОМПОНЕНТИ!

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:

1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “СТРАХОВА НЕВРОЗА - ЗА ПИЕНЕ”) и се употребява до свършването му.
Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 12 ЧАСА”. Спазват съответните указания на табелите за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2 (страшниче), се комбинират, като се пият по указания начин в рамките на деня. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – само веднъж: в 12 часа. След свършването на билката от пакет № 1 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 2 (ранилист).

ОТДЕЛНИТЕ ПАКЕТИ НЕ СЕ СМЕСВАТ!
Пие се 20 дни, почива се 2 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и билките в отделни пакетчета (№ 2 и № 3). Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ:
На третия ден от началото на пиенето на билковите отвари да започне приемането на елексир от кализия за пиене.
Всяка сутрин 20 капки от елексира от кализия се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Пие се 20 дни, прави се пауза от 7 дни, отново се започва приемането и така се редува до свършването на елексира от кализия.
Особености: Билковият комплекс за лечение на страхова невроза се съставя въз основа на точна лекарска диагноза и според индивидуалните особеностите на заболяването.
Едновременно с пиенето на билковите отвари се включва приемането на елексир от кализия, защото кализията помага да се усвояват по-пълноценно от организма използваните билки, засилва тяхното действие и въздейства благоприятно на всички органи.
Едновременно с пиенето на билковите отвари и елексира от кализия да се приемат и предписаните лекарства!

Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2019 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92