Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 018 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПРОСТАТИТ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПРОСТАТИТ    Трайност: 2 год.    Количество: 450 гр.    Цена: 55 лв.

     бр  

Съдържание: Билковият комплекс за лечение на простатит включва един пакет с билкова смес за пиене, екстракт от кализия и тинктура от трабузан, които се приемат по определена схема.

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:

1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВА ОТВАРА ЗА ПРОСТАТИТ:
Всекидневно, три пъти на ден преди ядене: сутрин, обед и вечер, се пие билкова отвара по 150 мл., приготвена от пакета с надпис: “ПРОСТАТИТ – ЗА ПИЕНЕ”. Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакета. Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ И НА ТИНКТУРА ОТ ТРАБУЗАН:
На третия ден от началото на пиенето на билковата отвара да започне приемането на екстракт от кализия и на тинктура от трабузан.
Всяка сутрин 20 капки от екстракта от кализия се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Пие се 20 дни, прави се пауза от 7 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта. Сутринта, след изпиването на екстракта от кализия се приема тинктура от трабузан. Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и благоприятно въздейства върху всички органи.
Всяка сутрин 15 капки от тинктурата от трабузан се разтварят в 50 мл. вода и се изпиват на глътки преди хранене.
Вечерта да се приема втората доза тинктура от трабузан: 15 капки, разтворени във вода.Пие се 20 дни, прави се пауза от 7 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на тинктурата. Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!

3). ПРИЕМАНЕ НА ПРЕСНИ КОРЕНИ ДЖИНДЖИФИЛ С МЕД:
На седмия ден от началото на пиенето на билките да започне приемането на смес от пресни корени джинджифил и мед. Сместа се приготвя по следния начин: 150 гр. пресни корени от джинджифил (исиот) се обелват и настъргват на най-ситното ренде. Смесват се с 0,500 кг. домашен пчелен мед и се объркват добре. Взема се 2-3 пъти дневно по една кафяна лъжичка от сместа. Когато свърши, приготвя се друга смес и по този начин се приема в продължение на 3 месеца. Приготвената смес да се съхранява в хладилник! Пресните корени джинджифил се осигуряват от хранителните вериги.

4). ПРИЕМАНЕ НА СУРОВИ ТИКВЕНИ СЕМКИ:
Да започне и приемането на сурови тиквени семки. Два пъти на ден, сутрин и вечер, да се приема по 1 супена лъжица сурови обелени тиквени семки. Купуват се от магазини за здравословно хранене или от хранителните вериги.

* ДА СЕ СПАЗВАТ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ДА СЕ ПРИЕМАТ РЕДОВНО БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ И ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВАТ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
* СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!

Особености: Билковият комплекс за лечение на простатит се съставя въз основа на точна лекарска диагноза. Вземат се предвид и индивидуалните особености на заболяването.

Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

Магазин Варна:

гр. Варна
бул. "Владислав Варненчик" 85
Магазин 6 (срещу Мак Драйв)
GSM: 0899109678

Copyright © 2008-2018 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92