Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 018 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПРОСТАТИТ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПРОСТАТИТ    Трайност: 2 год.    Количество: 500 гр.    Цена: 86 лв.

     бр  

Съдържание:
Билковият комплекс за лечение на простатит включва:

1. Тинктура "Тройчатка-САМОДИВА" - 22 лв.
2. Пакет с билкова смес за пиене - 20 лв.
3. Елексир от кализия - 22 лв.
4. Тинктура от трабузан - 22 лв.

Общо: 86 лв.

От билковата смес се приготвя билкова отвара, която заедно с тинктурата "Тройчатка САМОДИВА", елексира от кализия и тинктурата от трабузан се приемат по определена схема, отразена в указанията.

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ПРИЕМАНЕ НА ТИНКТУРА “ТРОЙЧАТКА-САМОДИВА”:
Лечението започва с приемането на тройчатка. Съответният брой капки от тинктурата, разтворени в 50 мл. вода, се изпиват на глътки преди или по време на хранене на обяд по следната схема: 1-ви ден: 1 капка; 2-ри ден: 2 капки; 3-ти ден: 3 капки; 4-ти ден: 4 капки; 5-ти ден: 5 капки; 6-ти ден: 6 капки; 7-ми ден: 7 капки. На 8-я ден и всеки следващ след него се приемат по 20 капки от тройчатката, разтворени в 50-100 мл. вода. Приемането продължава до свършването на тинктурата. Да се спазва точно дозата! Точната доза лекува, а не превишаването й! Желателно е да се прилага два пъти годишно!

2). ПИЕНЕ НА БИЛКОВА ОТВАРА ЗА ПРОСТАТИТ:
Едновременно с приемането на тинктурата "Тройчатка-САМОДИВА" да започне пиене на билкова отвара. Всекидневно, три пъти на ден преди хранене: сутрин, обед и вечер, се пие билкова отвара по 150 мл., приготвена от пакета с надпис: “ПРОСТАТИТ – ЗА ПИЕНЕ”. Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакета. Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ И НА ТИНКТУРА ОТ ТРАБУЗАН:
На третия ден от началото на пиенето на билковата отвара да започне приемането на елексир от кализия и на тинктура от трабузан.
Всяка сутрин 10 капки от елексира от кализия и 10 капки от тинктурата от трабузан се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди хранене на глътки. Пие се 20 дни, прави се пауза от 3 дни, отново започва приемането и по този начин се редува до свършването на елексира от кализия и на тинктурата от трабузан. Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и благоприятно въздейства върху всички органи.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!

4). ПРИЕМАНЕ НА СУРОВИ ТИКВЕНИ СЕМКИ:
Да започне и приемането на сурови тиквени семки. Два пъти на ден, сутрин и вечер, да се приема по 1 супена лъжица сурови обелени тиквени семки. Купуват се от магазини за здравословно хранене или от хранителните вериги.

* ДА СЕ СПАЗВАТ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ДА СЕ ПРИЕМАТ РЕДОВНО БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ И ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВАТ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
* СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!

Особености: Билковият комплекс за лечение на простатит се съставя въз основа на точна лекарска диагноза. Вземат се предвид и индивидуалните особености на заболяването.

Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2018 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92