Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 014 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА В ОБЛАСТТА НА ОПАШНАТА КОСТ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА В ОБЛАСТТА НА ОПАШНАТА КОСТ    Трайност: 2 год.    Количество: 540 гр.    Цена: 65 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация за лечение на киста в областта на опашната кост включва: билкова смес за пиене (№ 1), надребнени билкови корени за пиене (№ 2), билкова смес за бани (№ 3), билков крем (№ 4) и елексир от кализия за пиене (№ 5).

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!


Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ВКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ (КОМПОНЕНТИ) НА БИЛКОВАТА КОМБИНАЦИЯ И СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:

1. ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
А). Всекидневно, два пъти на ден преди ядене, сутрин и вечер, се пие билкова отвара по 150 мл., приготвена от пакета с надпис: “КИСТА - ЗА ПИЕНЕ” (№ 1). Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Да се пие редовно и да не се превишават дозите!
Б). Едновременно с пиенето на билковата отвара, приготвена от пакет № 1, се включва и пиенето на билковата отвара, приготвена от пакета с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 10 ЧАСА И В 15 ЧАСА” (№ 2). Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2, се пият като се комбинират в рамките на деня по указания начин. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – също два пъти: в 10 часа и в 15 часа. Пие се 20 дни, почива се три дни, и така се редува до свършване на билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2. След като свърши съдържанието на пакет № 2 се продължава само с пакет № 1.

2. ПРАВЕНЕ НА БАНИ:
Всеки ден, сутрин и вечер, в седнало положение в леген се правят бани на болния участък с леко затоплена билкова отвара, приготвена според указанията на пакета с надпис на табелата: “КИСТА - ЗА БАНИ” (№ 3). След баните следва мазане с билковия крем. Всеки ден се приготвя нова отвара за правене на баните. С приготвеното количество билкова отвара се правят бани сутрин и вечер в рамките на един ден.


3. МАЗАНЕ С БИЛКОВ КРЕМ:
След правенето на баните следва намазване на болния участък с дебел слой от билковия крем за кисти (№ 4) . След това се поставя марля. Баните се правят сутрин и вечер, след което следва мазане с билковия крем.

4. ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ:
Едновременно с пиенето на билковите отвари и останалите процедури, се включва и приемането на елексир от кализия. Всяка сутрин 20 капки от елексира се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново започва приемането и по този начин се редува. Да се спазва точно дозата за приемане! Превишаването й може да доведе до нежелателни странични ефекти! Кализията помага по-пълноценноно усвояване от организма на използваните билки, засилва тяхното действие и благоприятно въздейства върху всички органи.

♦СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА! ПИЙТЕ РЕДОВНО БИЛКОВАТА ОТВАРА И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ПРАВИЛНО УПОТРЕБЯВАЙТЕ И ОСТАНАЛИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТИ СПОРЕД УКАЗАНИЯТА!
♦ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
♦ УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!


Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

Магазин Варна:

гр. Варна
бул. "Владислав Варненчик" 85
Магазин 6 (срещу Мак Драйв)
GSM: 0899109678

Copyright © 2008-2018 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92