Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 014 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА В ОБЛАСТТА НА ОПАШНАТА КОСТ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА В ОБЛАСТТА НА ОПАШНАТА КОСТ    Трайност: 2 год.    Количество: 900 гр.    Цена: 146 лв.

     бр  

Съдържание:
Билковият комплекс за лечение на киста в областта на опашната кост включва:
1. Трите продукта от билковата програма на д-р Хулда Кларк за пълно изчистване на организма: свръхсилна тинктура от орех, капсули карамфил и тинктура от сладък пелин - 65 лв.
2. Билкова смес за киста в областта на опашната кост за приготвяне на билкова отвара за пиене (№ 1) - 25 лв.
3. Билкова смес за правене на бани (№ 2) - 14 лв.
4. Тинктура от бъзак - 22 лв.
5. Билков крем “САМОДИВА” (№ 3) – 20 лв.
----------------
Общо:146 лв.

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!


Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:
Лечението започва с едновременното включване на трите билкови продукта от програмата на д-р Хулда Кларк. Те се приемат по схема, подробно описана в табличен вид на листа с надпис: “СХЕМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК”.
Веднага след приемането да се зачертава съответната дневна доза в схемата!

ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА НЕПОНОСИМОСТ, ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ДНЕВНИТЕ ДОЗИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА ОТ ПРОГРАМАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК!

2). ПРАВЕНЕ НА БАНИ:
Всяка вечер в седнало положение в леген се правят бани на болния участък с леко затоплена билкова отвара, приготвена според указанията на пакета с надпис: “КИСТА - ЗА БАНИ” (№ 2). След баните следва намазването на болния участък с билковия крем. Всеки следващ ден се приготвя нова отвара за правене на баните.

3). МАЗАНЕ С БИЛКОВ КРЕМ “САМОДИВА“:
Всяка вечер след правенето на баните, засегнатият участък се намазва с дебел слой от билковия крем (№ 3), след което се поставя марля и така се пренощува. Това се прави до свършването на крема.

4). ПИЕНЕ НА БИЛКОВА ОТВАРА - СУТРИН, ОБЕД И ВЕЧЕР:
На седмия ден от началото на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк да започне пиене на билкова отвара, която се пие всекидневно, три пъти на ден преди хранене: сутрин, обед и вечер, по 150 мл. Приготвя се от пакета с надпис: “КИСТА – ЗА ПИЕНЕ” (№ 1). Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакета. Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

5). ПРИЕМАНЕ НА ТИНКТУРА ОТ БЪЗАК - СУТРИН:
На десетия ден от началото на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк да започне приемането на тинктура от бъзак.
Всяка сутрин 15 капки от тинктурата от бъзак се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди хранене на глътки. Приема се 20 дни, прави се пауза от 3 дни, отново започва приемането и по този начин се редува до свършването на тинктурата от бъзак. Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!
Особености: ♦СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА! ПИЙТЕ РЕДОВНО БИЛКОВАТА ОТВАРА И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ПРАВИЛНО УПОТРЕБЯВАЙТЕ И ОСТАНАЛИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТИ СПОРЕД УКАЗАНИЯТА!
♦ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
♦ УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!


Най-търсени продукти

ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв
Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ
Кат. No: 082016 Екстракт БЕЗСМЪРТНИЧЕ Цена: 25лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2018 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92